Afgelopen tijd eens wat meer van een afstandje gaan kijken naar hoe mijn leven nu is. Huisje, boompje, beestje, check! Maar waar wil ik mijn tijd aan besteden? Ga ik mee in alle verplichtingen en alles wat anderen van me willen en blijf ik een oppervlakkig leven leiden? Of maak ik eens echt tijd voor wat ik wil en wie ik ben en heb ik het lef om een andere weg in te slaan!?
Dit is het begin! Wat ik zou willen is een clubje van ongeveer 4-6 meiden, leeftijd 35-45 jaar (omgeving )breda waar we gezellige avondjes lekker eten mee kunnen plannen en dezelfde gedachtes hebben die ik hier beschrijf! Eten zelf maken, uiteten of afwisselend is mij om het even, allebei super leuk! Daarbij een drankje en echte oprechte interesse in elkaar en gesprekken hebben met elkaar over je/ het leven. Leuke dingen, maar ook minder leuke dingen mogen er zijn. Gesprekken met diepgang en open en eerlijk naar elkaar kunnen zijn, dat is wat ik zoek. Natuurlijk moet er een klik zijn of geef het een kans om te groeien. Doe eens gek en reageer....ik vind het net zo spannend als jij!! Zo dat was open en eerlijk van me hè!
update 12 juni 2019:
ik ben inmiddels aangehaakt bij een 12 jaar bestaande eetclub in Breda ( waarvan er 2 leden vertrokken zijn) met 4 gezellige meiden in de leeftijd 32 -38 jaar! Jawel, ik ben nu het nieuwe jongste lid, maar stiekem dus ook het oudste lid! Ongeveer nog even jong van geest zullen we maar zeggen ;)
we zoeken er nog een lid bij, zodat er weer een zestal is!
Voel jij aansluiting?! Gezellig!! We horen graag van je!
Hoi! Ik ben Tim, 31, en binnenkort verhuis ik samen met mijn vriend naar Breda. Het lijkt me gezellig om meteen nieuwe mensen te leren kennen, en hoe beter dan door samen te koken en vooral eten! Lijkt je dat wat? Gezellig! Stuur me vooral een berichtje :)
Al ruim 10 jaar zit ik met 5 andere meiden in een eetclubje in Breda. Onze aanpak varieert. Op dit moment koken we om de beurt het hele diner bij jezelf thuis, maar we hebben ook gewerkt met een verdeling van voor- hoofd, en nagerecht en geëxperimenteerd met koken op thema (vb een land of ingrediënt). We ontdekken steeds meer kooktechnieken en verschillende recepten. Het hoeft niet ingewikkeld of extreem culinair te zijn, maar wel lekker en met passie. Belangrijkste dat we de hele avond vol kletsen over eten en alles wat ons verder nog bezig houdt. We plannen de data altijd een half jaar vooruit, meestal op zaterdagavond, eens per 6 weken ongeveer. We zijn nog op zoek naar 1 a 2 leden. Bij voorkeur uit Breda/Bavel/Ulvenhout/Prinsenbeek.