Hi Sophie, Heb je nog plekjes vrij, zo ja dan heb ik interesse om aan te sluiten. Groeten Sanne
Hoi Sanne, leuk je reactie! Ik heb al een aantal reacties ontvangen maar er is zeker nog plek vrij. Ik stuur je een berichtje.
Hi Sophie, Je berichtje is al van een tijdje geleden maar ik vraag me af of jullie eetclub al van start is gegaan? Als het nog kan zou ik het leuk vinden om eens een keertje (op proef) aan te sluiten. Zie mijn profiel voor meer informatie over mij. :) Fijne dag.
Hoi Sophie, mijn bericht heel dezelfde strekking als dat van Corné (nee, ik ken hem niet :-)). Als er nog plek is, count me in. groet!
Log in om je aan te melden of een vraag te stellen
Ik ben Stephanie, 45 jaar, woon in Amsterdam Zuid. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en te leren kennen. Ik houd van gezelligheid door interessante gesprekken te hebben met mensen maar ook te lachen, samen te koken en eten ;). Leuk als we gedeelde interesses hebben: psychologie, NLP, Yoga, wielrennen, wandelen, filosoferen, dansen, Frankrijk, Australië, kamperen, natuur, maar het hoeft natuurlijk niet allemaal overeen te komen. Ik houd ook van bakken en dan met name gezond bakken: met natuurlijke suikers. Als je van samen koken of bakken houdt, hoor ik graag van je. Groetjes Stephanie
Gezellig samen eten, de gastheer/vrouw verzorgd de avond. Na een drukke periode en verhuizing lijkt het mij leuk om een eetclubje op te richten. 4 tot 6 personen. Ik kook (bijna) elke dag en probeer daar een gezonde variatie in te vinden. Vlees, vis, groenten, pasta's, zelf gebakken brood, van eenvoudig tot uitgebreide maaltijden. Sous vide, en zomers de barbecue. 1x in de 4 tot 6 weken gezellig bijeen komen. Over mij; ik ben een 61 jarige man, getrouwd en wij wonen met.onze dochter van 23 in Hoofddorp. Lijkt het je leuk, laat dan een berichtje achter. Ik kan me ook aansluiten bij een bestaande club. Groet, Henny
Ik ben op zoek naar gezellige mensen die het ook leuk vinden om zo nu en dan een (nieuw) restaurant uit te proberen. Dat kan fine dining zijn, maar net zo goed een meer informele, maar wel verrassende keuken. Een Michelinster is geen bezwaar. Als je ook in bent voor culinair avontuur in de omgeving van Haarlem en Amsterdam, dan hoor ik graag van je. (Ideale groepsgrootte lijkt me 4-6, maar die optie is er niet...) Over mij: ik ben 46, ondernemer en gek op kookboeken waar ik vooral in blader, maar zelden uit kook. Wel altijd in voor een goed glas wijn en fijne gesprekken aan tafel.