Wouter, Hilversum
2023-11-27
Dag iedereen!
Mooie ingrediënten, bijpassende dranken, tijdens het koken én tijdens het eten. Ongedwongen, openstaan voor nieuwe recepten en producten, bijvoorbeeld eenmaal per kwartaal, of om de maand - waar we om de zoveel tijd onze aanhang mede culinair verwennen.
Na een aantal jaren Utrecht, Amsterdam en Montreal, ben ik, Wouter - 35 jaar, onlangs (samen met mijn vriendin) neergestreken in het fijne Hilversum en het lijkt me ontzettend leuk om met een gezellig groep een aantal keer per jaar een dergelijke middag-avond te organiseren. Ikzelf ben een duurzame alleseter, en ben altijd dol op uitdagingen om rekening te kunnen houden met dieetwensen om ons heen, er is altijd wat mogelijk! Daarnaast een fervent sporter (Skien, squash, tennis, hockey, mountainbiken, wielrennen), met (professionele) roots en interesses in de muziek- en reiswereld.
Spreekt de combinatie tussen kwalitatief koken, een goed glas wijn en een mooi gesprek of bordspel je aan, laat dan vooral een bericht achter. Zou het erg leuk vinden om dit samen met wat anderen op te zetten en vorm te geven. Groetjes, Wouter