Er zijn nog geen aanmeldingen of opmerkingen bij deze oproep. Ben jij de eerste?
Log in om je aan te melden of een vraag te stellen
Hoi! Ik ben Teddy, 27 jaar en opzoek naar een leuk en gezellig kookclubje waarin we ervaringen en ideeën kunnen wisselen over recepten en kunnen genieten van het heerlijke eten. Ik woon nu 3 jaar in Harderwijk, samen met mijn vriend en hond. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om hard te lopen, te koken, spelletjes te doen, in het bos te zijn en te kamperen. Groetjes
Hi, leuk dat je dit leest! Wie weet wil je ook reageren of je zelfs aanmelden :-). (Ik begreep dat de aanmeldlink het soms niet doet, dus stuur me anders een berichtje als je geinteresseerd bent.) Ik ben op zoek naar gezelligerds om een (kook)clubje mee op te richten, maar zoals de schrijfwijze al doet vermoeden, sta ik open voor een bredere invulling. Het lijkt mij leuk om per 6/8 weken iets met elkaar te ondernemen. Het kan dan een kookavond bij iemand thuis zijn, maar wat mij betreft kunnen we ook met elkaar een kookworkshop doen als daar de gelegenheid en interesse voor is. Of als er in de regio een restaurant is waar iedereen nieuwsgierig naar is, gaan we lekker met elkaar uit eten. Of als we na de feestdagen helemaal klaar zijn met eten en koken, gaan we met elkaar een mooie wandeling maken of een avond spelletjes spelen. Het lijkt mij in alle gevallen leuk om met meer mensen in contact te komen en hier wellicht vriendschappen aan over te houden, maar vooral voor de gezelligheid. Ik kijk uit naar wat er komt! En wellicht tot snel :-). Warme groet. Femke
Hoi! Ik ben Lorien, 24 jaar, en ik woon sinds een paar weken in Zwolle. Ik wil graag nieuwe mensen leren kennen in de stad en ben dol op koken en borrelen. Daarom ben ik op zoek naar een gezellige groep mensen die ook houden van koken en eten. Ik experimenteer graag in de keuken en geniet ervan om nieuwe gerechten en smaken te ontdekken, inclusief bijpassende drankjes. Daarnaast hou ik van bakken, spelletjesavonden, en struinen over de markt op zoek naar leuke producten uit de regio of ingrediënten uit een compleet andere keuken.