Hi Milou, Lijkt me tof! Ik ben 32 en woon in Driebergen. Laagdrempelig klinkt goed :) 0630743358 Groetjes joee
Hi Milou! Ik kom uit De Meern, is dit al een beetje van de grond gekomen? Ik wil me wel aansluiten. Ik voel me niet comfortabel om mijn 06-nr op internet te delen, maar kan je wel een privé berichtje sturen. Laat maar weten!
Hey Milou, wat een leuk idee! Ik zal je privé mijn nummer sturen:) Groetjes Michelle
Log in om je aan te melden of een vraag te stellen
Wij, Jori & Anne, zouden het leuk en gezellig vinden om met open-minded en gelijkgestemde stellen een maandelijks eetclubje te starten. Gewoon ongedwongen en ontspannen een gezellige avond koken, borrelen en dineren. Het liefst in de buurt, want na zo een Bourgondische avond genieten en dat ook nog eens onder het genot van lekker wijntje is in de buurt wel zo fijn. Wij vinden bijna alles lekker en kennen we het niet, dan proberen we het. Hebben jullie (stel/stellen) nou ook zin in een maandelijkse avond gezelligheid. Dan zien we jullie reactie graag tegemoet. Groetjes Jori en Anne
Hoi, hoi gezellig een eetclubje beginnen in Hoorn en omgeving lijkt ons leuk 1 a 2 keer in de maand elke keer bij de ander thuis en misschien soms ook gezellig uit eten? Alles is bespreekpaar. Gezelligheid staat voorop. Wij zoeken mensen tussen de 25 en 55 ruimdenkend en spontaan zijn wij en dat verwachten we ook van anderen.
Het lijkt ons leuk op een vrijdag of zaterdag avond
Zijn er stellen of mensen die het leuk vinden om eens per maand samen te eten? Wij houden van tafelen en nieuwe recepten proberen. We worden vooral blij van gerechten die heel lekker zijn, terwijl ze eigenlijk verrassend makkelijk te maken zijn. Ons vorige initiatief had als formule dat we ca 1x per maand bij elkaar kwamen, roulerend qua huis. Gedachte is dat we allemaal iets meenemen volgens een voorafgaand besproken thema (land/ingrediënt/kookboek, etc). Ter plekke maken we de gerechten af (opwarmen, garneren etc.). Iedereen brengt gerechten en drinken in naar eigen kunnen en naar eigen portemonnee (dus geen verrekeningen). Zoiets zien we weer voor ons, waarbij we natuurlijk openstaan voor ideeën. We zoeken geen food- of wijnsnobs. Uitgangspunt is eerlijke ingredienten, niet teveel bewerkt, fijn als het deels bio of locaal geproduceerd is. Wij eten liever geen vlees, maar als er voldoende alternatieven zijn is het geen probleem als er in enkele gerechten vlees gebruikt wordt. Leeftijd deelnemers niet heel belangrijk. Wij zijn er voorstander van dat kinderen er niet bij zitten, zodat er aandacht is voor het eten en de ontmoeting. Laat je het weten als dit jullie aanspreekt?