Hallo, ik ben Susan
lid sinds May 2022
your image

Woonplaats: Groningen

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30

Hallo, ik ben Susan, 29 jaar. Het lijkt me leuk om nieuwe mensen te leren kennen in Groningen e.o.! Ik vind het gezellig om zo nu en dan samen te eten/koffie te drinken/ spelletjes te spelen of een andere activiteit te ondernemen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik probeer zoveel mogelijk vegetarisch te eten (al is vlees soms toch echt wel heel lekker :)), liever geen vis. Ik houd ook niet zo van alcohol.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Mijn vrienden
Oproepen

Eetclubje Groningen

Susan, Groningen
2024-08-20

Bekeken: 111

Aangemeld: 0

Gereageerd: 1

Hoi allemaal,

Wij zijn Margreet en Susan en eten sinds een aantal maanden regelmatig samen. Het lijkt ons gezellig om ons 2-koppige eetclubje;) uit te breiden naar een groep van 4 a 5 personen. Wij zijn 28 en 30 jaar, wonen in Groningen en zijn op zoek naar mensen in dezelfde leeftijdscategorie (25-35 jaar).

We vinden het leuk om te koken en nieuwe recepten te proberen (bij voorkeur vegetarisch), maar het gaat ons vooral om de gezelligheid (een keer iets anders doen lijkt ons ook leuk).

Heb je zin om binnenkort een keer samen te eten, stuur dan een berichtje.

Eetclub Groningen

Susan, Groningen
2022-05-11

Bekeken: 493

Aangemeld: 0

Gereageerd: 5

Hoi! Ik ben Susan (27) en woon sinds ruim 2 jaar in Groningen, verhuisd net voor de coronalockdowns en daardoor nog niet veel nieuwe mensen leren kennen. Het lijkt me daarom leuk om een clubje te starten van ongeveer 4-5 personen en samen te eten. Ook spelletjes avonden, bij lekker weer naar het park, samen wandelen of koffie drinken horen wat mij betreft tot de mogelijkheden! Lijkt dit je ook leuk, dan hoor ik het graag :)!

https://www.eetclub.nl