Hallo, ik ben Timo & Xiu Xiu
lid sinds November 2023
your image

Woonplaats: Rhenen

Geslacht: vrouw

Hoi, wij zijn een stel van 27 en 29 jaar wonend in Rhenen. We vinden het erg leuk om gezellig te kletsen, koken en bordspellen te doen. Verder houden we van wandelen, nieuwe plekken ontdekken en knutselen in of rondom huis.
Alles wat we moeten weten over jou?
Wij eten en koken meestal glutenvrij en lactosevrij. Het is daarom fijn als je ook zo kunt koken i.v.m. intoleranties, maar als dit te lastig is, kan er eventueel medicatie ingenomen worden. We vinden het prima om vega(n) te koken of rekening te houden met andere dieten. Elk dieet is een nieuwe uitdaging :) De keuken die we het vaakst koken is de Aziatische keuken, met name de niet-pittige gerechten. Verder vinden we het interessant om alle andere keukens te ontdekken van Mediterraans tot aan Latijns-Amerikaans; zolang het maar niet pittig is. We vinden het ook leuk om verschillende technieken en opmaken te proberen :)
Kookniveau
Ik wil graag experimenteren in de keuken en samen met de eetclub nieuwe gerechten en stijlen uitproberen.
Mijn dieet is...
Glutenvrij
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Topkoks
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Kookclub omgeving Veluwe & Betuwe

Timo & Xiu Xiu, Rhenen
2023-12-24

Bekeken: 196

Aangemeld: 0

Gereageerd: 1

Hi! Wij zijn Timo (29) & Xiu Xiu (27) en vinden het erg leuk om gezellig en creatief te koken voor anderen. Omdat we net verhuisd zijn hopen we hier nieuwe mensen te kunnen vinden die het ook leuk vinden om te koken (of te proeven) en gezellig te kletsen. We zijn ook dol op bordspellen en deden dat voorheen na lekker gegeten te hebben met vrienden. We koken alles van Aziatisch tot aan Finno-Scandinavisch, maar zijn wel het best bekend met de Aziatische keuken en ingrediënten (onze voorraadkast lijkt min of meer op een Aziatische toko). Als je intoleranties / dieetwensen hebt; geen probleem, we vinden het erg leuk om creatief te koken en oplossingen te vinden voor dieetwensen zoals vegan. Zelf eten we vooral glutenvrij en lactosevrij ivm intoleranties. Maar als dit écht niet lukt, kan er een pilletje ingenomen worden die wat helpt. We vinden elke leeftijd prima, zolang we gewoon respectvol en gezellig met elkaar om kunnen gaan. Ook niet-stellen zijn van harte welkom!

https://www.eetclub.nl