Hallo, ik ben Astrid
lid sinds August 2024
your image

Woonplaats: Bodegraven

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30

Hoi, ik ben Astrid; 30 jaar en woon sinds een paar jaar in Bodegraven. Ik werk als projectleider bij een groot ingenieursbureau. Ik houd van wandelen, lezen, spelletjes, gezelligheid met vrienden/familie en bovenal reizen! Ik ben zelf geen keukenprinses, maar vind het ook niet vervelend om in de keuken te zijn. Voor mij is uiteindelijk de gezelligheid met mensen het belangrijkste van een etentje.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik sta open om alles te proberen. Veel gerechten vind ik lekker, maar ik heb vaak zelf niet het geduld om iets ingewikkelds te maken of een gerecht waar je lang mee bezig bent.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediƫnten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Oproepen

Eetclub Regio Bodegraven/Alphen/Woerden

As

Astrid,
2024-08-23

Bekeken: 69

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hi! Ik ben Astrid, 30 jaar en woon sinds een aantal jaar in Bodegraven. Ik houd van wandelen, lezen, spelletjes, gezelligheid met vrienden/familie en bovenal reizen! Ik ben niet echt een keukenprinses, maar dat komt misschien ook omdat koken voor 1 persoon niet zo leuk is. Ik vind koken niet vervelend, maar uiteindelijk is het de gezelligheid van de mensen die voor mij belangrijk is. Ik zou graag nieuwe mensen leren kennen die het leuk vinden om af en toe samen uiteten te gaan, samen te koken of een spel te spelen. Maar gewoon een kop koffie of lunch vind ik ook al heel leuk. Lijkt dit je leuk? Stuur me vooral een berichtje.

https://www.eetclub.nl