Hallo, ik ben Iris
lid sinds September 2024
your image

Woonplaats: Nijmegen

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 22

Hi! Ik ben Iris, 22 jaar en sinds juli verhuisd naar Nijmegen voor mijn masteropleiding aan de Radboud Universiteit. Nijmegen is voor mij een (nu) nog onbekende stad waar ik (nu) nog weinig mensen ken. Daar wil ik verandering in brengen. Ik houd van uitgebreid koken en rommelen in de keuken, maar ook van makkelijk en budget proof koken (ik ben immers een student ;))! Daarnaast ben ik ook fan van een gezellige borrel, waar je een gezellig gesprek kan voeren over alles en nog wat met een glaasje wijn erbij. Daarnaast ben ik fan van allerlei snacks, zowel gezond als ongezond. Op sociale media kijk ik dan ook graag naar hoe amateur en professionele keukenprinsen en -prinsessen nieuwe recepten maken. Ik gebruik die video's vaak als inspiratie voor mijn eigen kookkunsten. Anderen zullen mij dan ook omschrijven als extravert, een bezige bij en een goede gesprekspartner. Ook ben ik vrij wereldwijs en sta ik open voor allerlei (onbekende) keukens met authentieke recepten. Mijn favoriete keukens zijn toch wel Italiaans en Aziatisch. Ik sta dan ook te popelen om nieuwe mensen te leren kennen in Nijmegen om mijn passie voor eten te delen en gezellige gesprekken mee te voeren. Stuur vooral een berichtje!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik houd niet van champignons en zuurkool, verder een makkelijke eter
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediƫnten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Sociale Media
Oproepen

Foodies uit Nijmegen gezocht!

Iris, Nijmegen
2024-09-04

Bekeken: 89

Aangemeld: 0

Gereageerd: 2

Hoi allemaal, Ik ben Iris, 22 jaar en sinds vorige maand verhuisd naar Nijmegen (Dukenburg) voor mijn masteropleiding aan de Radboud Universiteit.

Ik houd van spontaan dingen ondernemen, sporten, lezen, stadswandelingen, een gezellig gesprek, en natuurlijk van eten en koken! Ik ben benieuwd of er ook andere twintigers zijn in Nijmegen die een 'eetclubje' willen starten.

Lijkt het je leuk om samen te borrelen, te koken, te gaan uiteten, een picknick in het park te doen, of iets anders te ondernemen? Ik hoor het graag!

https://www.eetclub.nl