Hallo, ik ben Rixt
lid sinds March 2016
your image

Woonplaats: Zwolle

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 34

Ik ben Rixt, 34, woon samen met mijn twee katten in de Wipstrik in Zwolle. Ik heb een klein keukentje, maar altijd grootse plannen! Ik ben geen topchef, maar vind het leuk om uitgebreid te koken, dinertjes te geven, en nieuwe dingen uit te proberen. De laatste tijd pruts ik een beetje met de sous vide, en er staat altijd wel iets te fermenteren (zuurdesem, kimchi, kombucha). Koken (en eten) is mijn grootste hobby, maar ik hou ook van creatief bezig zijn (zilversmeden), en ben graag buiten. Wandelingen maken, en in de zomer ben ik veel te vinden in het openluchtzwembad of in mijn moestuintje, waar ik naast groenten ook veel bloemen kweek. Ik ga veel naar musea (ik werk ook bij een museum), naar het filmhuis of het theater. En als er nog tijd over is dan lig ik ook heel erg graag met een wijntje en een boek op de bank.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ga zonder auto door het leven, dus zoek kookclubleden in Zwolle. Fietsafstand is gezien de wijn sowieso wel handig :)
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Topkoks
Kooktijdschriften
Oproepen

Gezocht: enthousiaste en ambitieuze Zwolse hobbykoks (m/v, leeftijd ongeveer 30-45) voor culinaire en vooral gezellige avonden.

Rixt, Zwolle
2024-09-07

Bekeken: 228

Aangemeld: 0

Gereageerd: 4

Ik stel het me zo ongeveer voor: We komen om de 6-8 weken bij iemand thuis, en stellen van te voren een thema vast voor de avond, bijvoorbeeld een land, ingrediënt, recepten uit een specifiek kookboek, gerechten geïnspireerd door een film of boek, of gewoon thema geen thema.

Iedereen kookt een gang en neemt een bijpassende wijn of ander drankje mee. Mooie gerechten (vlees, vis of vega), en mooi opgemaakte borden (of in ieder geval een poging tot):

Amuse/aperitief

Voorgerecht

Hoofdgerecht

Nagerecht

(Meer leden = meer gangen!)

De gastvrouw/heer van de avond dekt de tafel, en verzorgt om logistieke redenen het hoofdgerecht.

Verder: goede gesprekken, slechte grappen, lekker natafelen.

Ik heb er heel veel zin in! Word je ook enthousiast van bovenstaande plannen dan hoor ik graag van je, en komen we hopelijk deze herfst voor het eerst bij elkaar voor een mooie avond.

Kort over mezelf: Rixt, 34, klein keukentje in de Wipstrik in Zwolle, maar altijd grootse culinaire plannen. Creatief, graag buiten, cultuur. Ik ga zonder auto door het leven, dus zoek kookclubleden in Zwolle. Fietsafstand is gezien de wijn sowieso wel handig :)

https://www.eetclub.nl